Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Utflytting med APR flyttebyrå

Tirsdag var en dag vi har planlagt en god stund. Vi har jobbet i månedsvis med nedpakking og bortkjøring av diverse eiendeler, men enda gjensto de største og tyngste møblene. Og siden vi allerede var ganske slitne, fant vi ut at den beste løsningen for oss var å booke et flyttebyrå. Jeg fant flyttebyrået APR på Google, og jeg var storfornøyd da jeg oppdaget at de også tilbød mellomlagring. Hvis du ringer, treffer du nok på Per Hauge som er daglig leder. En hyggelig og morsom kar! APR tilbyr flytting i Kristiansand, Stavanger og Sandnes. 

For det trenger vi nemlig. Vi må ut av dagens bolig en god stund før den nye boligen står klar. Da var det befriende å se at byrået kunne løse både utflyttingen, mellomlagringen – og så til slutt også innflyttingen. FABULOUS! Og ikke nok med det! Men de tilbyr også utvask eller nedvask av boligen. Vi tenkte å benytte oss av det også, men til slutt endte vi med å gjøre nedvasken selv. De nye eierne skal nemlig pusse opp en god del, så vi trengte ikke gjøre det industri-rent.

APR kom med en gigantisk flyttebil, og en mindre bil med to mann i. Han ene var tydeligvis sjefen i flyttingen, og var tydelig på hvordan han ville at alt skulle gjøres. Selv om det var kjempetunge møbler de måtte løfte på, så holdt de både tempoet og humøret oppe. De var supereffektive! Litt glade ble de likevel når det innimellom kom et litt lettere møbel eller stol.

På forhånd hadde vi klartgjort alle møblene som skulle hentes av flyttebyrået. Vi var nok litt vel optimistiske, for vi pakket inn kommoden MED skuffene inni. Men det var visst feil. Når man har heltre møbler og møblene er store, så er det en fordel at skuffene tas ut. Spesielt når møbelet står i 2 etasje ;-)

Jeg vet ikke hvordan du flytter, men jeg er veldig glad for at James er veldig strukturert. Uten ham hadde nok lite vært klargjort for flyttebyrået, og det ville tatt dem veldig mye lengre tid. Og tid er penger. Flyttebyråer tar normalt en timepris, og skal du mellomlagre, så betaler du per kvadratmeter du trenger. Veldig greit. 

Da jeg spurte APR om flytteråd og hvordan vi kunne forberede oss, fikk jeg tilsendt flere filmer. Deler dem her: 

https://www.youtube.com/user/APRFlytting/videos

Gutta var både hyggelige, sterke og dyktige - og bare se hvor glade de er når alt er på bil!

Ser frem til å se både dem og tingene våre igjen når vi omsider flytter inn i ny bolig :-)

Og her kommer en liten filmsnutt som dokumenterer litt av utflyttingen!