Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Update fra søndag 7 november!

Har hatt en enormt travel uke, så har ikke fått publisert noe før, men her kan du se oppdaterte bilder fra søndag 7 november.

Til vår glede registrerte vi at de hadde fått lagt taket, samt at de fleste vinduene var satt inn. Noen vinduer gjenstår enda, spesielt de store, men de er nå i hvert fall tildekket med plast og tapet igjen. De har også startet med å legge noe av kledningen på den ene siden av boligen.

Nå som boligen er tettet, har de også satt inn en stor vifte (kanskje flere, hva vet jeg) som visstnok skal skifte ut lufta med 30.000m3 i timen. Det høres jo vilt mye ut, men går ut fra at det er slik. De må nemlig ned under et visst fuktighetsnivå før de kan starte på enkelte arbeid inne i boligen. Fuktighetsnivået skal BOH måle, kontrollere og dokumentere så vi sikrer at alt er gjort i henhold til gjeldende krav og regler.

Før vi rundet hjørnet i Benestadheia så vi at Drangsvann også har kommet videre med trappene som skal gå ned fra boligfeltet vårt. De har lagt noen store steiner som gir et veldig flott uttrykk. De kunne vel i prinsippet bare ha lagt asfalt, grus, trapper i tre eller noe slikt, men de legger slike flotte steiner fordi de har visjoner for helheten, og hvordan alt skal se ut og henge sammen. Det er noe av det jeg virkelig liker med Drangsvann, og som jeg vil komme tilbake til i et eget innlegg etterhvert når jeg får tid :-)

Det ble ikke film denne gangen, men foto funker vel bra!