Kontakt oss

Takk for din interesse. Vi gleder oss til å fortelle deg om alle mulighetene som Drangsvann kan by på.

Når du legger inn din kontaktinformasjon tar vi kontakt med deg innen kort tid. Du kan også ta direkte kontakt med oss på telefon, SMS eller e-post for å avtale et møte eller visning.

Besøk oss i vårt salgskontor for mer informasjon eller en visning på området. Vi er på plass på Drangsvann hver mandag fra kl. 15.00 – 17.00.

Vi ber alle våre kunder følge gjeldende retningslinjer, slik at ditt besøk på kontoret blir så trygt som mulig. 

 

Tiltak mot koronasmitte

Hele samfunnet er dypt berørt av koronavirussituasjonen, og alle må bidra til å bekjempe smittespredning. Derfor har vi i Sørmegleren etablert nye rutiner i forbindelse med kjøp og salg av boliger. Vårt ønske er at din bolighandel skal foregå så trygt som mulig i tiden fremover, og vi setter stor pris på at du tar deg tid til å lese følgende informasjon:

I Sørmegleren er vi pålagt å følge strenge interne retningslinjer i forhold til smittevern. Disse retningslinjene er i tråd med Eiendom Norge og helsemyndighetenes anbefalinger. Som kunde kan du derfor være trygg på at vi gjør alt som står i vår makt for å bidra til samfunnets felles innsats mot smittespredning. 

Vi gleder oss til å møte deg, og vi ser fram til å ønske deg velkommen til Drangsvann.

Meld din interesse

Navn:
Telefon:
E-post:
Jeg er mest interessert i :

Ja takk, hold meg gjerne oppdatert på nyheter fra Drangsvann. Dine data er trygge hos oss. For mer informasjon les personvernerklæringen.