Aktiv bydel

Aktiv bydel
Aktiv bydel

Barnlig lykke i hver sving

Her er det like kort vei til alle fritidstilbudene som det er til rekreasjonsområdene. Den attraktive beliggenheten, med skog, vann og sjø i umiddelbar nærhet, byr på muligheter for varierte aktiviteter. Sørlandets største idrettsklubb, Randesund IL, er nærmeste nabo til Drangsvann. Her finner du klubbhus med fitnessrom, tennis og fotballbaner.

Om vinteren rigges det til isbane på området. Idrettsklubben disponerer to idrettshaller, med et stort tilbud av
innendørsaktiviteter hver eneste dag, hele året. RIL er motoren når det gjelder organisert idrett og sosiale aktiviteter, med tilbud til alle aldersgrupper.

Omgivelser tilrettelagt for gode opplevelser

Med en sunn livstil som motivasjon har Drangsvann lagt til rette for aktiviteter på alle nivå. Det finnes mange muligheter for en aktiv fritid i umiddelbar nærhet, for barn og voksne i alle aldre. Lekeplassene er plassert på de beste tomtene, og fremstår derfor både luftige og lyse.

Lyngholmen, Skauholmen og Engeholmen er tre idylliske holmer i Drangsvannet, og inviterer til små oppdagelsesturer og bading om sommeren. Grillplasser, badebrygger, lekeplasser, utsiktstårn, fotballbane,
zip-line og mye mer er til fri bruk, med umiddelbar nærhet til det attraktive boligområdet.

Umiddelbar nærhet til et mangfold av aktiviteter

Med en idyllisk plassert golfbane i nabolaget ligger alt til rette for gode opplevelser på den populære banen. Kun et steinkast unna Kristiansand Golfklubb ligger Sukkevann Frisbeeklubb, som inviterer til spill på en 23 hulls bane. Turstiene slynger seg over hele området, og alle aktivitetene er tilgjengelig enten du velger å gå eller sykle. I sommerhalvåret legger ofte Varodd svømmeklubb treningene til Drangsvann, i det samme området som det nye kajakkhotellet skal bygges.

Med direkte tilgang til Sørlandets mange idylliske plasser får du muligheten til å padle nærmest fra egen bolig og ut skjærgården. Opplev alle mulighetene Drangsvann inviterer til og bli en Drangsvenn, du også.

Meld din interesse

Navn:
Telefon:
E-post:
Jeg er mest interessert i :

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at vi kan lagre dine persondata, og sende deg nyheter fra Drangsvann. Dine data er trygge hos oss. For mer informasjon les personvernerklæringen.