Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Det er helg på nytt og vi er spent på status!

I dag er det nesten en litt "Halloweenish" stemning i det vi går oppover mot tomten. Det er ettermiddag, og lyset er helt spesielt. Når jeg runder hjørnet i bakken og se opp mot huset er det nesten litt magisk!

Når jeg kommer nærmere ser jeg fornøyd at de nå jobber for fullt også på en lørdag! Det er en deilig følelse. Ikke fordi jeg vil at folk skal jobbe lørdager altså, men fordi det er en ekstremt tight tidsramme på vårt boligprosjekt. Men bare se hvor langt de er kommet nå!

Nå ser det ut som om de kler boligen og holder på med de siste bjelkene oppmed taket. 

Og til min og Eline sin store fornøyelse har de også kommet veldig mye lengre med lekeparken! Eline tok seg faktisk en sniktur i sklia... ikke sikker på om det var helt lov, men tenkte ikke på det før det var gjort. 

Benkene og grillen de har satt opp her er bare så fine! Her har de ikke slomset altså. Benken er av solid kvalitet og flott design, og det samme med grillen/bålpanna. Det gjør meg glad å se at Drangsvann investerer i flotte samlingsplasser for nabolaget. Her skal det bli godt å bo, og vi skal få det beste nabolaget :-)

Til og med lekehuset har de gjort seg flid med. Den er ikke bare solid bygget, men materialene, designet og håndverket er av topp kvalitet. Bare se her:

Her kommer filmsnutt fra visitten :-)