Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

På tomten med Odddleif og Monica 14 september

I det siste har vi vært superstresset og har bedt om å treffe Oddleif for å få noen oppklaringer og råd. Vi avtalte å treffes på tomten så Oddleif kunne forklare og vise ut fra tegningene. 

 

Monica hadde jo sagt det på forhånd. Det er i denne fasen at mange kunder blir stresset, og har vanskelig for å se for seg hvordan det kommer til å bli til slutt. Ja, for på en slik tomt som vi skal ha bolig på, så er det veldig mye som skal fylles på, for vi skal gå gå fra gateplan og inn i 1 etasje, mens hele kjeller-etasjen vil være under. 

 

Bare se her,- kan du se hvor mye som må fylles på?

Men vi hadde også sett på tegninger at det var gjort noen endringer på terrassen ut fra kjøkkenet, samt at vi hadde sett at Drangsvann hadde anlagt en sti som så ut til å lede like på vår tomt. Vi så liksom for oss at vi ikke lengre skulle få noen terrasse lengre, og at vi kom til å ha folk gående inn like på vår tomt... 

 

Derfor var det veldig viktig for oss å bli beroliget og få gode forklaringer. Det er særdeles bratt også der de bygger vår bolig, så det er virkelig vanskelig å se hvordan de hvordan de skal få til alt sammen. Jeg tror til og med at det er vanskelig for dem selv innimellom, men for Oddleif var dette helt klart. 

 

Oddleif var igjen tålmodig og forklarte, mens det var også veldig bra å ha Monica der som husker alle detaljer vi tidligere har snakket om. Monica er bare super. Hun holder kontroll på alle mulige tråder, og passer på at Oddleif tar hensyn til alle de små detaljene som vi kunder ofte lirker inn både her og der. 

 

Her kan du se James og Oddleif i diskusjon, og superproffe Monica :-)

Jeg fikk til og med lirket på en mikrofon på Oddleif så vi fikk laget en liten filmsnutt fra besøket. Her kan du høre litt av det han forklarte den dagen.