Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Tilbake til Cathrine og Bademiljø Vennesla

Etter mange runder med diskusjoner rundt layout for badene drar vi tilbake til Bademiljø for å konkretisere.

Ofte er oppsettet som arkitekten allerede har tegne akkurat slik du ønsker å plassere de ulike baderomsmøblene. Men av og til er det ikke det, og det er noe som ikke stemmer helt med flyten. Da er det verdt å stoppe oppe litt, og tenke romløsningen en gang eller to til. 

For vår del gikk vi endel runder på alle badene. I hybelen endret vi jo plassering av døra, og dermed la vi også om på plassering av de ulike elementene for det vi opplevde som en bedre flyt. Ellers endret vi ingenting for hybelbadet. Vi lot alt være som inkludert i prosjektet slik at vi ikke skulle få tilleggskostnader der. Her kan du se baderomsmøblet og fargen vi skal ha på hybelbadet. Nøytralt, men fint. 

 

For 1 etasje gikk vi endel runder der også, men landet på at det originale oppsettet var best. Cathrine har vært utrolig tålmodig i prosessen!

I 1 etasje hadde vi derimot lyst til å legge litt mer penger for en facelift. Vi oppgraderte litt på sluk, blandebatteri og dusjhode, samt litt på toalett-typen, men ellers ikke særlig. Gikk for en slim modell for vasken siden badet er såpass lite. 

Vi ønsket også en nisje i dusjen for såper og shampoo etc, noe vi tok videre med Modena og BOH. Bademiljø har veldig fine oppheng for såper og slikt, så om du ikke har anledning til å spandere en nisje, så finnes det gode løsninger likevel ;-)  Her kan du se noen av modellene de har utstilt.

For badet i 2 etasje har vi hatt veldig mye hodebry. Opprinnelig i prosjektet var det tegnet inn et badekar, mens vi ønsket både dusj og badekar, noe arkitekten tegnet inn. Men da vi i første møte med Cathrine hos Bademiljø skjønte at det kun var plass til en liten dusj der endret vi mening. Realist som James er pekte han på at vi har badekar i dag, men at jeg vel kun har brukt det et par ganger de siste 9 årene... så kanskje vi burde prioritere en dusj? Kjedelig å måtte prioritere. Jeg elsker drømmen om et avslappende bad, med duftende stearinlys og et glass bobler i hånda... men innerst inne visste jeg at han hadde rett. Jeg har jo aldri tid eller ro til å ta slike bad! James gikk med på å heller prioritere en utendørs jacuzzi etterhvert, og da ga jeg meg ;-)

 

Som sagt har vi dermed jobbet mye med å finne nye gode løsninger for 2 etasje. Vi har flyttet elementene hit og dit, og forsøkt alle vendinger. Til slutt falt vi ned på en versjon der vi var veldig fornøyde med flyten i rommet. Men da vi hadde den versjonen via BOH anbefalte de oss å revurdere løsningen. Det var risiko for vannskader mot vinduskarm siden det var en åpen dusj-løsning :-( Kjipt! Men vann er ikke å tulle med, og nå var vi så lei hodebryet at vi gikk for en løsning vi var litt mindre happy med. Vi blir sikkert vant til det også. 

 

I 2 etasje valgte vi rennesluk, selv om det er mye dyrere enn vanlige sluk. Men skal jeg ikke ha badekar, ville jeg gjerne ha litt luksus i dusjen. Og dusjnisje for såper og shampooer så klart. For dette badet valgte vi også en type dusjhode med sånn "regn" eller takdusj. Det finnes en mengde varianter, så det er lett å gå seg vill. Litt annet smårusk la vi også til, men dette konkluderte vi med etter besøket.

 

Denne gangen vi var hos Bademiljø visste vi altså mer om oppsettet, og Cathrine viste oss enda flere muligheter, og sammen valgte vi ut hva vi ønsket et pristilbud på. Her kan du se noen varianter av sluk de har, men det er enda mer utvalg på nettsiden!

Mitt råd når det gjelder bad er at du ber Cathrine om å vise deg noen varianter. Fortell litt hva du ser etter, se litt på nettsiden til Bademiljø, så vet du litt om både priser og stiler FØR du har avtalen.  

Ellers må jeg si de har mye annet lekkert også i butikken... det er lett å finne noe å like her!

Og her får du en liten filsnutt med Cathrine som avslutning :-)