Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Malermesterne er på plass!

Det er noe magisk og tilfredsstillende med maling. Maling har evnen til å trylle om et rom til å gi et helt annet inntrykk med bare penselstrøk. Mal AS har ansvaret for sparkling og maling hos oss, og  28 november var vi innom for å se utviklingen.

André fra Mal AS sa ja til et kort mini-intervju :-) Se filmen her: 👇

MAL AS jobbet i alle etasjer og jeg er imponert over stå-på viljen! Jeg forsto på Glenn, en av de blide malerne, at dette nok ville bli en ny rekord for dem. Det er noe eget med å slå egne rekorder, men samtidig viktig at ikke alle prosjekter har like korte tidsfrister og like lange dager. Og helger er jo i prinsippet ikke tid for jobbing, men familie :-) Men jeg er utrolig glad for at MAL AS tok vårt oppdrag! 

Vi har valgt å la alt bli malt i hvitt foreløpig. På den måten kan vi bo oss inn litt og se hvordan vi tenker å møblere. Noen møbler har vi allerede, mens andre må vi kjøpe eller bygge. Hvitt er rent og fint, men det blir også veldig fort merker og avtrykk dersom man ikke er forsiktig. Noen flater er mer utsatte enn andre, så vi kommer nok til å måtte vurdere noen områder om ikke altfor lenge. Men hvitt er en fin start for en ny bolig : "En hvit kanvas klar for nye farger".

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben til MAL AS og folkene der. Naturligvis er de dyktige, men de er også ærlige, direkte og veldig hyggelige. I like! Kommer definitivt til å bruke dem igjen!

Her kan dere se de blide malermesterne i sving :-)