Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Overtakelse!

Dagen har kommet! Det er ikke mange som kan skryte på seg å bygge en 3 etasjers bolig med garasje på under et halv år! Men det kan BOH! I dette innlegget kan dere se en glad filmsnutt og bilder fra overtakelsen, mens mer informasjon fra overtakelsen kommer etterhvert :-)

Se filmen her: 👇🥳🎉💃🕺

For en dag! For en bolig! For en fantastisk jobb alle involverte har gjort! I'm blow away! Her kjenner jeg at vi kommer til å trives, og jeg skal dele diverse flere innlegg, info og tips etterhvert. Men denne dagen tok pusten fra meg, og i svime klarte jeg til og med å lage et film-intervju med Monica uten lyd!!! 😱Det skal jeg gjøre om igjen på nyåret med tålmodige Monica, mens jeg i mellomtiden ellers har flere andre ting å dele med dere. Her først kommer en foto-kavalkade fra overtakelsesdagen :-)

Først igjen en liten hyllest og takk til dyktige og modige Oddleif og Monica, mine kontaktpunkter gjennom hele boligprosessen.

Og her er vi med gutta som har sikret den daglige fremdriften og drivet på byggeplassen: Harald og Joachim 🙌 Takk for den fantastiske jobben!! Ps. og takk for at du stilte i fest-genseren for anledningen, Harald! Og sist, men ikke minst, takk for iskrem-gaven 🤣😂Den skal jeg ikke dele med noen!

Og så kommer litt billed-dryss fra ulike smekre rom. 

Bad i 2 etasje:

Hemsen 😍:

Kjøkken og bad i hybel:

Trapp fra Hagengruppen, modell Berg - og hvitpigmentert eikeplank fra Boen parkett 😍:

Stue - og i dialog med Monica fra BOH. Hun ledet an i protokollføringen, noe hun skal fortelle mer om når jeg lager nytt intervju med henne.

Fra kjøkkenet: