Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Endelig! Tegnetime!

Det er jo nå en liten stund siden jeg gjorde dette besøket hos Strai kjøkken, men jeg hadde så lyst til å lage en litt mer gjennomarbeidet film for deg, og det tok jo litt tid.

Når man har signert kjøpet av en prosjektert bolig, kontakter alle de største underleverandører deg for  gjennomgang av det som inngår i kjøpet. For kjøkken betyr det at man blir invitert til tegnetime. Jeg var ganske spent på hva det betød, ettersom det jo allerede var tegnet inn et fullgodt kjøkken i boligen. Men kort fortalt betyr det at man kan legge til flere skuffer, skap, hvitevarer, forstørre øy osv. eller endre på frontene og slikt. For det er jo ikke sikkert at du liker kjøkkenet akkurat slik byggmesteren og arkitekten har skapt det for deg. For vår del var det spesielt dette med at kjøkkenet var sort som vi måtte gjøre noe med. I tillegg er jeg veldig svak for naturlig treverk, noe jeg hadde et håp om å få mikset inn på noe vis. 

Hvitevarer er forresten aldri medberegnet i et prosjekt når du signerer det, men det kan du kjøpe hos kjøkkenleverandøren slik at alt blir levert på likt og du kan være sikker på at alt passer med kjøkkeninnredningen. Du kan også bestille det hos andre leverandører, men da blir det fort mye koordinering og risiko for surr i forbindelse med ferdigstillelse. Det koster kanskje litt mer hos kjøkkenleverandøren, men så slipper du å tenke mer på det og alt leveres og monteres før overtakelse. Chill.

La oss ikke dvele mer - men se filmen her da vel! Og lengre nede kan du se masse bilder jeg fikk lov å ta:-)

Ps. Alle hos Strai kjøkken var SÅ hyggelige og imøtekommende! Det er ikke alle selgere som liker å bli filmet og komme på blogg, men da jeg ba om å få dokumentere besøket, var jeg så heldig å få møte Anja som jo virkelig gjør seg godt på film! 

Strai kjøkken har, naturligvis, mange kjøkkener å velge mellom. Jeg vet ingenting om kjøkken og var egentlig litt flau over det. Men Anja hos Strai kjøkken var bare hjelpsom, hyggelig og gjorde ingenting av å forklare og vise, og viste stor forståelse over alle spørsmålene jeg hadde. Det var kanskje det jeg synes var det beste. Da jeg gikk inn døren til Strai kjøkken, tenkte jeg at nå er jeg i ukjent og uoversiktlig farvann. Men da jeg gikk ut av døren etter endt time, hadde Anja hjulpet meg med både kunnskap og veiledning, uten at jeg følte meg dum på noe vis. Det er en flott egenskap hos en salgskonsulent. Og jeg tror det er slik de gjør det hos Strai. Her skal det kjennes godt å komme inn, uansett om du vet hva du vil ha eller ikke har peiling. Stjerneklasse. Love it. Strai for ever!

Herunder kan du se en fin kjøkkenøy-løsning hvor deler kan brukes som hverdagslig frokostplass. Sånn skal vi ha!

Smelt. Se på dette kjøkkenet. Integrerte håndtak, og kombo malt og naturfarget treverk:

Det finnes mange ulike kjøkken, men også ulike avtrekksvifter og slikt. Synes modellen under var ganske snedig!

Og se på denne modellen, du! Maken til vask!

Her står Anja, min salgskonsulent, ved en utrolig flott kjøkkenløsning. Øy i heltre og toppflate i et supersmekkert materiale som jeg ikke husker navnet på... Digger denne, men litt utenfor mitt budsjett denne gangen.

Som jeg forteller i filmen finnes det veldig flotte løsninger her også for bad, vaskerom, garderober. Fikk ikke tatt like mange bilder av det, men her er litt av utvalget for baderom.

Og her kan du se Anja på kontoret :-)

Hos Strai kjøkken kan man gå timevis og kikke på de ulike variantene. Det er et veldig flott showroom de har på Avenyen ved Sørlandsparken. Og er du bare nysgjerrig, men ikke har helt råd til drømmekjøkkenet ditt enda, så er det likevel lov å ta seg en titt. Verdt et besøk for inspirasjon!

Og her til slutt enda noen flere flotte kjøkken: