Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Møte med BOH etter sommerferien

Og nå er det jo selvsagt slik som de fleste historier er. Ferie betyr tenketid og tid med venner og familie. For oss var det slik. og vi fikk dermed også snakket med vår interiørarkitekt Maria, som forøvrig er min kusine, og hun hadde noen forslag til forbedringer av tegningene. 

 

Oddleif var positiv til å gå gjennom dem, men ga også sine faglige vurderinger på hvorfor han på enkelte steder ikke anbefalte endringene våre. Alt i alt hadde vi en grei gjennomgang. Noen endringer tar vi med oss, slik som noen dørbytter og plasseringer av noen av dørene, mens andre endringer vil ikke la seg gjøre. Kanskje hadde vi endret på dette før vi signerte kontrakten så kunne vi endret på mer, men konseptet er satt - så nå er det ikke lengre rom for de store endringene. Sånn er det når man kjøper en prosjektert bolig. 

 

Og så er det også slik at man ikke er klar over hvor man er i prosessen! Jeg har jo ikke bygget hus før, så jeg vet ikke når det ikke lengre er mulig/tid til å endre på ting. husk å spørre om alt av endringer før du signerer!

 

Det jeg hadde veldig lyst å endre på var selve walk-in-closet like ved master bedroom. Vinduet står så keitete til i forhold til garderobeskap og den ene veggen er så nærme døren at man ikke får noe særlig plass til møbler der. Men det fikk jeg ikke endret på altså. I allefall ikke i denne runden. Jeg kan jo vurdere å la være å bruke vinduet, og heller bare blacke det ut. Jeg trenger det jo ikke der egentlig. Hmm. Vi får se hva det blir til med det rommet. Må høre med Maria når vi kommer litt lengre uti prosessen. 

Andre ting jeg gjerne skulle gjort noe med var flyten i inngangspartiet. Men det ville bety at det ikke lengre ble en rett linje inn fra døren og videre inn i huset, så det anbefalte ikke Oddleif. Og James var enig og da var den saken død... 

 

I boligen er det tegnet inn skyvedører til de fleste rommene. Vi beslutter å beholde noen av dem, mens går over til slagdører for noen av soverommene våre i 2 etasje. Slagdører er litt bedre ifht lyddemping.

 

Stemningen i møtet var bra - og alle ser frem til å se boligen ta form! Oddleif er i storhumør og prater som en foss, og Monica, som passer på at ting blir skrevet ned og fulgt opp er bare helt skjønn og positiv. Det er viktig at hun er med i møtene, for jeg har en anelse om at det er hun som husker detaljene her...