Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Vi besøker Modena for fliser

Da jeg finner ut hvem som er Erik, synes jeg det er noe kjent med ham. Jeg har sett ham før.. men hvor? Heldigvis er James bedre på å huske slik enn jeg. Vi kjøpte jo hans leilighet i Johan Øydegardsvei mange år tilbake! Vår første leilighet i Norge! Haha! Jommen er Kristiansand fin. Sånn var ikke livet da vi bodde i Paris. 

 

Etter at vi fikk summet oss og lagt historikken til sides fikk vi en veldig fin omvisning av det som var inkludert i prosjektet. Erik er en salgskonsulent i særklasse. Da vi uttrykte at vi trengte å være litt edruelig på fliser, var han lyttende. Deretter kom han med gode, konstruktive forslag til hvordan vil bør tenke for å oppnå et godt resultat, samtidig som vi kan ivareta en god samvittighet og en nøktern eller akseptabel kostnad. Han var tydelig på hva han mente vi burde prioritere, og hva vi ikke burde legge penger i. Jeg digger det når salgskonsulenter faktisk lytter til deg og forsøker å finne det som er best for deg, og ikke bare for firmaet de selger for. Det er det som skaper lojalitet, og deretter lysten til å fortelle gode historier videre til andre potensielle kjøpere. Og det skal jeg her: Folkens, dra til Modena, og spør gjerne etter Erik!  

 

Her har du ham: 

Her kan dere se oss i full sving og diskusjoner. Erik er ikke så glad i bilder og film, men han sa OK! :-) 

Flisene som var inkludert i prosjektet allerede var noen helt fine 60x60 fliser. De kan man velge farge mellom. For hybelen valgte vi dette uten revurdering. Vi la til noen fliser for inngangspartiet i hybelen vs parkett, men ellers lot vi hybelen og under-etasjen bli med det som allerede var valgt. 

 

For inngangspartiet i hoved-delen av boligen vurderer vi en type flis med litt mer liv og bevegelse. Jeg tenker det der er viktig å ha noe som ikke så fort viser at det blir skittent. Vår interiør-arkitekt, Maria, anbefalte oss etter en "Ceppo" stil, så da gjorde vi det. Likte stilen veldig godt!

 

For baderom i 1 og 2 etasje ledet Erik oss mot noe litt mer eksklusivt... Falt pladask for flisene fra SistemS i farge Taupe og Oliva. Får ikke råd til å kle hele badet med dette, men kanskje veggene som MÅ kles med fliser? 

 

Her kan du se mye av det fine de har hos Modena. 

Men de har mer enn bare fliser altså. De har også peiser og en masse baderomstilbehør. Det visste jeg ikke! 

Anbefaler å ta turen hit dersom du tenker å gjøre noe i hjemmet. De er hjelpsomme og hyggelige, og selv om de ikke selv skulle ha varen, så guider de deg i riktig retning. Modena Avenyen, folkens! 

 

Hehe, venter selvsagt på prisen da, men tror vi skal falle på riktig nivå ;-)