Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Første besøk til Bademiljø i Vennesla

For badet i hybelen er det ikke veldig nøye for oss å gjøre endringer. Ikke fordi jeg ikke synes at leietaker skal ha det greit, men fordi det sannsynligvis blir endel slitasje dersom det blir ulike beboere i ulike perioder. Og man vet jo heller ikke hva slags leieboere man får. 

 

For vår det var hovedfokus derfor på badet i 1 etasje, hvor gjester også kommer til å bruke badet, samt vårt hovedbad i 2 etasje. Vi visste fra start at vi ikke har anledning til å flotte oss altfor mye, men enkelte ting får til. 

 

Cathrine viste seg å være et funn! Ikke bare er hun aldeles herlig og tålmodig, men hun er dyktig til å peke på løsninger som kunne passe oss både visuelt og til en grei pris. Hun rådga hvor møblene/artiklene burde stå i rommet, og hjalp oss med uante vridninger og løsninger på layout. 

 

Og det finnes utrolig mye annet enn det som står i prosjektet. Det skulle også vise seg at vi var litt heldige, for vi er ikke så glad i sort, og det koster mest ;-) Smålykke :-) Neida, vi går mot strømmen og satser på hvitt, vi.

 

For hoved badet var vi enormt i tvil. Det var så vanskelig å finne ut hvordan dusjen skulle stå, for det var egentlig ikke plass til et dusjhjørne der den var tegnet inn. Vi hadde også vurdert badekar i en periode, men da vi innså at det ikke var full dusj, så var det bare å glemme badekaret. Som Jim sier: den har du jo aldri tid til å ligge i likevel. Han har jo rett - Det er jo drømmen om det som lever, jeg bruker jo ikke badekaret vårt i dag heller.

 

Vask og møbler som er inkludert i prosjektet er helt greie i utgangspunktet, så vi gikk for fargevarianter av dem. Mens vi la til medisinskap med speil for 1 og 2 etasje, så vi kan ha litt plass til å sette fra oss tannbørster og kremer og sånn. I hybelen ble det kun speil over vask, så får vi se om vi supplerer med noe mer etterhvert.

 

Men det er mye som er fint på Bademiljø, men jeg skal tenke på det Cathrine sa: noen ting kan være vanskelig å endre, mens andre ting er lettere. Prøv å tenk på det når du må prioritere. 

 

Her kan du se superdyktige Cathrine som vi fant en god tone med. 

Det finnes varianter på ting du aldri hadde tenkt skulle finnes. Slik som bidet inkludert i samme toalettet, og med lufttørker!! Makan til luksus! Sikkert helt fabulous, men det får vi ikke råd til. Men et vegghengt slett toalett, det må vi få til. Og gode seter å sitte på :-) 

 

Toalettene i vår bolig vil være ganske små. Det synes jeg er greit, for det er jo ikke der man skal henge. Så får vi heller se om vi trenger å supplere litt på møbler etterhvert. Vanskelig å kjøpe absolutt alt nå, men fint å ha god hjelp i mylderet av muligheter! 

Cathrine tegnet og tegnet og målte og målte, og vi følte virkelig at hun hadde et ønske om vi skulle få det fint. Eline fikk servert grønnsakssuppe mens hun ventet, og det var stas. Cathrine ble itl og med igjen etter åpningstid så v skulle få spurt oss ferdig. Det var en god følelse av å bli tatt godt vare på, og ikke måtte stresse.

Og her kan du se, et toalett er ikke bare et toalett. Og et drenerigssluk er ikke bare et drenerigssluk. Det er nye tider nå skal du se ;-)