Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Goodbye + Velkommen inn!

Puh! Det er vemodig å avslutte et godt forhold. Det er ikke annet å si. Spesielt når det har vart i over 9 år. I forrige uke overlot vi nemlig boligen vår på Lund til nye eiere, og med det var et kapittel over. Hele oppveksten til Eline har vi bodd der og skapt gode minner. Men nå skal det skrives nye historier og vi ser fremover!    

 

Selv om mandagsbluesen nappet tak i kroppen da vi forlot vår koselige bolig på Lund forrige uke, så våknet også rockefoten til live. Mandagen markerte ikke bare slutten på årene vi bodde der, men også slutten på en lang reise med pakking og skrubbing. kan vi se fremover og kun fokusere på én bolig: Boligen på Drangsvann!

 

Det ble naturligvis turer til Drangsvann også denne uken. Lund Elektro la inn alle resterende ledninger, kabler og kontakter og vi var innom flere ganger for å bekrefte om alt var som avtalt. Varmekabler på badene ble også lagt + inngangspartiet. Parallelt med alt dette ble det hamret og banket noe helt infernalsk, og hele toppetasjen ble bekledd av plater som i uke 47 skal sparkles og males. Her går det helt sykt fort frem, og det er folk i alle etasjer. Merkelig nok er alle likevel blide. Joachim, som er en superblid tømrer-formann med stålkontroll, fortalte meg at det det faktisk var ganske gøy å jobbe under så tighte frister fordi man da også kunne se fremgangen mye raskere :-) Det synes jeg også, men så er det jo ikke jeg som må stå her og hamre og puste inn glava og sagspon. Jeg er ydmykt imponert over stå-på-viljen og ikke minst kompetansen til arbeidsfolket her.

Lørdag var vi tilbake, og jeg hadde med meg storebror med familie så de fikk se hvor langt prosjektet nå var kommet. Vil du se selv? Her har jeg klippet til en liten, uprofesjonell filmsnutt som kanskje gir et lite inntrykk av hvordan det sto til lørdag. Velkommen inn!

Helt oppe på toppen av Benestadheia er trær og skoggrunn bevart. Drangsvann har anlagt en flott sti opp til toppen, hvor de også har bygget et fantastisk samlingssted. Nydelig utsikt, nydelig bygg, nydelig bålpanne! Enkelt oppsummert: Nydelig!