Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Mye vind, men også mye tung jobbing

Murer langs veiene begynner å ta en viss form og områdene kan nå identifiseres mye mer enn tidligere.  Veien er enda en litt humpete grusvei, men ingen tvil om at det jobbes hardt her nå for å få god fremdrift. Det bråker i store kjøretøy og svære kampesteiner blir heiset hit og dit. Og jommen er det vindig her oppe på Benestaheia! Her oppe tror jeg vi skal bli tørre i håret etter en dusj bare ved å stikke hodet ut av vinduet! 

 

Men vind er gøy! Vind og vær, det gleder jeg meg over. Så det tenker jeg bare blir fint. Og se på den sola da! Jeg synes liksom det er sol omtrent hver gang jeg er her ute!! Og det er kanskej noe rett i det, for det er visstnok det stedet i Kristiansand med best solforhold! Digg!