Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Oddleif sin historie

Jeg har det med å være nysgjerrig. Så da var det ikke så rart at jeg ved mitt første møte med Oddleif spurte litt om hva han brant for, hva han ønsket å få til, og hva som gjorde at han synes Drangsvann var så spesielt.

 

Jeg skal ikke gjengi en privat samtale med ham her, men jeg synes han hadde noen veldig gode refleksjoner, og jeg synes at grunnen til at han hadde et spesielt forhold til Drangsvann var veldig fin: Langt tilbake hadde hans bestefar faktisk en hytte i dette området. Oddleif hadde vært der ofte og hadde gode minner fra den tiden. Derfor synes han det var spesielt fint å få jobbe på dette området, slik at nye folk kunne skape nye, gode minner. Det synes jeg var riktig fint tenkt, og en god motivasjon til å jobbe med å utvikle Drangsvann :-)