Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Spesialtilpasset solskjerming - Recto Solskjerming

Et hus kommer normalt sett ikke med ferdig installert solskjerming, og hvor tidlig du bør bestille dette kommer an på innsyn, beliggenhet og tid på året. Vi fikk besøk av Recto solskjerming v/Fredrik Strømstad.

For vår del overtok vi boligen midt på vinteren, og det fantes ingen naboer bortsett fra fugler og vindkast, så det var ikke viktig for oss å få solkjserming på plass med det første. Alle ting koster jo, så man må hele tiden vurdere hva man trenger først, og hva som kommer deretter. Men det varte ikke lenge før vi ønsket å bestille solskjerming egentlig, for noe skjerming på badene og soverommene kjente vi jo ganske raskt at vi trengte til tross for at vi var første i boligområdet. 

Solskjerming finner man nå i så mange butikker og steder. Men det lønner seg å gå for skreddersøm her. Det er nok å gjøre når du skal flytte inn i ny bolig. Gå til Recto Solskjerming, for eksempel, og de kommer og måler alle de nødvendige vinduene for deg. Så er du sikker på at de faktisk passer når du får dem. Og ikke bare det, men de kan tilby rimelig montering så du slipper å tenke på det også. For det er mye annet du må tenke på. Derfor er det digg når noen som Fredrik kommer og bare anbefaler og måler, og så er det bare å vente til montering 4-6 uker etterpå. 

Her ser du Fredrik Den Blide i full sving: 

Her kan du se en videosnutt om hva han anbefaler hos oss, men det er sikkert mange som kan overføre innsikten til sine boliger: 

Følg med om en liten stund, så får du se hvordan det ble :-)