Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

En tomt med utsikt

Som de fleste har jeg alltid drømt om utsikt fra huset der jeg bor, men har tenkt at det var uoppnåelig for oss. Heldig var jeg da som allerede over en tid hadde vært i kontakt med Øyvind Lauvland, prosjektleder på Drangsvann, og at han tenkte på meg akkurat den dagen de tok bildet. Han hadde ved flere anledninger forsøkt å selge meg bolig i byggetrinn 1, men jeg fant aldri helt gnisten. Det er mange fantastiske boliger i byggetrinn 1 altså, men enten var det noe med plassering, pris eller layout som ikke stemte helt. Denne gangen kjente jeg at det var noe annet i vente! Vi avtalte et møte med Øyvind og fikk god gjennomgang om hele området og diverse storslåtte planer. Vi fikk også besøke området sammen ham noen uker etterpå.

Her kan dere se bildet som trigget entusiasmen en oktoberdag 2020!