Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Byggmester av godt kaliber

Jeg kjente ikke Oddleif før vi begynte å diskutere boligprosjektet vårt, selv om jeg både har hørt om ham og sett ham i andre sammenhenger. Det var viktig for meg at den som skulle bli byggmester for vår bolig hadde et godt omdømme, og at han/hun skulle ha levert referanse-boliger i Kristiansand av høy kvalitet. Derfor sjekket jeg litt rundt med venner og bekjente før jeg gikk i dialog med Oddleif. Det var nemlig han som hadde ansvar for tomten vi ville bygge på. Jeg kom frem til at Oddleif har et godt og solid omdømme, i en bransje som for utenforstående ofte virker litt kaotisk. Vi har vel alle hørt at byggebransjen består av mye rart, derfor synes jeg det var viktig å få en slags trygghet gjennom omdømmet til byggmesteren i at det blir som avtalt og forventet.

 

Nå som jeg har blitt litt kjent med Oddleif, synes jeg at jeg ser logoen hans over hele byen, noe jeg tar som et tegn på at dette er et byggmesterfirma som har fått det til, og som er en viktig utbygger av byen vår.

 

Oddleif snakker på innpust og utpust, så man skal jommen følge med i svingene når han snakker, men han har et upåklagelig godt humør! Han fremstår for meg som dyktig og erfaren fagmann, og det er kanskje da ikke så rart at kjeden Mesterhus har laget en avtale med nettopp ham. Vår bolig blir faktisk en av de første boligene Oddleif lager i samarbeid med Mesterhus. Det synes jeg er litt kult og tror også det ligger litt prestisje i det hos Oddleif selv. I praksis vil vel det egentlig si at det er en av Mesterhus sine arkitekter som har tegnet boligen, mens Oddleif står for byggingen. Jeg håper vår bolig blir en suksess for alle parter!