Bloggeren på Drangsvann

Tilbake til oversikten
Artikkelbilde

Første besøk til Lund Elektro

Elektronikk er ikke noe jeg tenker over i det daglige, med mindre noe går galt eller det er når det mangler stikkontakter eller varme i gulvet... Jeg har aldri vært i en posisjon hvor jeg har kunne være med å bestemme hvor disse punktene skal være, og jeg vet absolutt ikke hvor jeg skal begynne. James har mer erfaring, så jeg satte pris på at han hadde gått gjennom underlaget vi hadde fått tilsendt ;-) 

 

Lund Elektro har kontorer ikke langt fra Drangsvann egentlig, de er oppe i bakken i Krittveien, like ved BOH. Se etter logoen, så finner du stedet du skal inn. Er det noen på kontoret, så ser du sikkert en bil med logo på :-) 

 

Vi skulle møte Lars, som vel er sjefen der ute, tror jeg. Vi møtte også en lun og hyggelig fyr som heter Odd André, som skal være den som utfører arbeidet på boligen vår. Regner med vi kommer til å se ham mange ganger :-) Før vi kom for langt i samtalen ba jeg om lov til å ta noen bilder for bloggen, og det var ok. Jeg spurte også om vi kunne lage litt film hvis vi fikk tid til det, og det var Lars positiv til. Men før du gleder deg for mye: vi fikk ikke tid denne gangen, men vi skal tilbake en annen dag så jeg kan få laget til et lite intervju. Jeg tenker nemlig det hadde vært moro for deg å få innblikk i hvordan en proff tenker og hva man bør legge vekt på. Så bare følg med, så kommer det en film etterhvert. Har fått go på det ;-)

 

Anyways. I dag fikk vi intro-møte og høre hva som var inkludert i boligen, og forslag til endringer som Lars anbefaler. Man trenger ikke endre noe som helst egentlig, men noen ting er vanskelig å gjøre når boligen står ferdig. Og noen ting som riktige lyspunkter kan virkelig løfte inntrykket av boligen. En ting er de private områdene der gjester normalt ikke har tilgang til. Det er kanskje ikke sååå viktig. Men 1 etasje og førsteinntrykket en gjest vil få, er viktig. 

 

For vår del var det også viktig å presisere hvor vi ønsket ekstra varmekabler for hybelen og under-etasjen. 

 

Her kan du se de to blide herrer hos Lund Elektro

Vi fikk fin gjennomgang, og innføring i hvordan standard utstyret ser ut, og hvilke mulige tilvalg som finnes via dem. 

 

Men sannelig fikk vi oss ikke en overraskelse da vi så tegningene! For der så vi at terrassen har fått en helt annen form enn den hadde før! Hmm. Det må vi ta opp med Monica og Oddleif hos BOH. 

 

Etter gjennomgang oppsummerte Lars og han og Odd André skal gå over skissene og legge alle endringene inn i et tilbuds-skjema. Der skal man enkelt kunne se hva de ulike tilvalgene koster, og man kan leke seg litt på egen hånd før neste møte. 

 

Og det finnes mye forskjellig. Det finnes standard kontakter, flate kontakter og ikke minst ulike farger av kontakter! Kommer tilbake til deg med bilder på dette. Dette første møtet ble litt kort da jeg måtte tilbake til jobben igjen! 

 

Men her kan dere forresten se hvordan de tegner inn lyspunkter og stikkontakter mm. Nøyaktig plassering kan man visst bestemme litt etterhvert når boligen tar form, men antall kontakter, dimmere, spots osv. må man beslutte mye tidligere. 

Lund Elektro var veldig hyggelige, og hadde heller ikke noe problem med å forklare enkelte deler på engelsk. Jeg opplevde virkelig at de kunne faget sitt, og det føltes godt siden jeg ikke selv har peiling her. Digg når man kan stole på leverandøren! 

Mange muligheter hos Lund Elektro!