Til Salgs
Enebolig
Sofiero 1
4638 Kristiansand
Sofiero 1
4638 Kristiansand
Pris
8 750 000,-
BRA
230 m²
Tomt
395,9 m²

Vi har gleden av å presentere Sofiero 1, tegnet i felleskap av arkitekt Øyvind Flatnes og Knut Ove Kristiansen. Eneboligen ligger på en fin liten høyde og har sol fra morgen til kveld. Det bygges på flat selveier tomt som grenser til et felles tun med lekeplass.

Dette er svært innholdsrike boliger, tegnet med øye for å best mulig utnytte tilgjengelig areal(BRA 230m2), samt uteplasser inne og ute tegnet med tanke på sol og opphold.

Vi er stolte av resultatet og gleder oss å ta fatt på dette nydelige prosjektet, beliggende midt mellom Langetjønn, Rundetjønn og Drangsvann. Snaue 200-300meter fra Høvågveien en liten kilometer fra Rona.

Nøkkelferdig leveranse inn og ute

Tomten er 395m2. På lik linje med selve boligen, gjøre vi uteareal ferdig. Se prospekt og utenomhus planer i prospekt for gode illustrasjoner på leveranser. Her leveres både belegningsstein, kantstein, plener, hekker, plattinger og så videre. Her kan du flytte rett inn uten å tenke på gjenstående arbeider.


Inne leveres boligene ferdig med vår velkjente standard. Vi søker å tilby en tidsriktig leveranse som ikke skal kreve at du bruker penger på oppkjøp. Prospekt vil gi deg god innsikt, men vi leverer selvsagt parkett gulver, pipe og, belysning i alle rom, også mye downligts, utvendig belysning, god mengde kjøkken fra Strai kjøkken, lekre bader med dusjvegger og nedsenket gulv, lydtiltak mot hybel, lekre eikedetaljer på fasade, vinduer med aluminiums beslag og mye mye mer! Be om prospekt og du vil lese til minste detalj.

Sjekk også prosjektets egen nettside: www.raadrangsvann.no

Alternative planløsninger

Selv om det i utgangspunktet er 6 like eneboliger, tilbyr vi flere alternative løsninger. Bruken av et hus er forskjellig, og forskjellige behov melder seg spesielt i takt med barn, antall og alder.

Planløsning 1 etasje med stor hybel

Ønsker du en utleiemulighet med litt størrelse på, hvor leietaker tilbys en riktig fin 2-roms hybel, er det mulighet for det. Dette er løsningen som gir størst leieinntekt, og en planløsning som enkelt vil kunne tiltrekke seg et par/2 personer. Minuset er at du mister mulighet til en ekstra kjellerstue til hovedbolig.

Planløsning mindre hybel

Et annet alternativ er at hybelen reduseres, til fordel for at du selv kan ta i buk en kjellerstue. Hybelen vil fungere utmerket til 1-2 personer.

Som standard leverer vi en kjempestor takterrasse på over 50m2. Ønsker du større stue eller forlenge sommeren, kan vi tilby å sette opp en isolert vinterhage på ca 20m2 mot et pristillegg. Fliselagte gulver med varme, og store skyvedører ut mot terrassen. Noe å tenke på!

Oppstart, ferdigstillelse og betaling

Dersom boliger blir solgt ila 2023, vil de kunne stå ferdig rett over høsten 2024. Vi vil prioritere salg og bygging fortløpende. Ved inngåelse av kontrakt, vil overtakelsestidspunkt bli fastlåst til en eksakt dato for ferdigstillelse. Det gjør planleggingen din enkel og oversiktlig.

Det er ingen betaling før boligen er ferdigstilt. Med andre ord, kjøp bolig i høst, betal når den står ferdig sensommeren 2024. Her sparer du store penger, husk å fortelle banken din dette dersom du vurderer kjøp. Dette er et ganske enestående tilbud.

Be om en prat og visning av tomt:

Kjørevei inn til tomtene er asfaltert, du kan med enkelhet kjøre helt frem. Du vet du er kommet riktig når du ser et stort byggeplasskilt merket med Sofiero.

Samtlige tomter er merket med tomtenummer, er planert flate og husets hjørner er stukket ut av landmåler med markører. Tomteskiltet til hver tomt har egen qr-kode slik at du kan med enkelhet kan scanne dette med mobilen, og bli ledet rett til annonse med priser etc. Salgsansvarlig Kim Johansen er tilgjengelig for prat og visning på byggeplass, er bare ta kontakt for avtale.Prospekt Meld din interesse
Logo Roger Aamodt Eiendom Logo Roger Aamodt Eiendom
Roger Aamodt
91 18 90 64
Logo Roger Aamodt