Til Salgs
Leilighet
Langetjønnveien 1, 3, 5 og 7
4 selveierleiligheter
4638 Kristiansand
Langetjønnveien 1, 3, 5 og 7
4 selveierleiligheter
4638 Kristiansand

Langetjønnveien 1-23 vil bestå av totalt 12 stk 3-roms leiligheter. Hver 4-mannsbolig blir et eget lettdrevet sameie med selveier tomt.

Leilighetene, bygget, tomten, parkeringen, de utvendig bodene, alt sammen gjøres helt ferdig. Kjøper du leilighet her blir du loset trygt godt gjennom byggeperioden. Roger Aamodt Eiendom AS og valgte leverandører vil være den førende part helt til ferdigstillelse.

Det beste av alt er at du ikke en gang betaler noe som helst fra du kjøper leilighet, til den står ferdig! En gavepakke i dag slik rente utviklingen har vært. Du sparer store penger, husk å fortelle banken din om denne gavepakken.

Leilighetene ligger fint tilbaketrukket, har masse sol og ingen innsyn. Samtlige leiligheter er like store og har samme leveranser. Er du tidlig ute som kjøper vil du ha noen valgmuligheter i forhold til vaskerom og bad, samt vurderer du en leilighet i 2 etasje, vil det her være mulighet for kjøp av en aldeles lekker takterrasse!

Nøkkelferdig leveranse inn og ute

Roger Aamodt Eiendom AS har lenge hatt et etablert rykte for å gjøre sine prosjekter helt ferdig. Det gir forutsigbarhet, god planlegging og ikke minst kjøper en trygghet for hva som blir levert.

Samtlige 3 sameier med totalt 12 leiligheter får alle uteareal levert ferdig. Merket parkeringsplass og bod. I prospektet er leveranser beskrevet til minste detalj og du kan lese om interiør leveranser og utvendig leveranser som plener, kantstein, hekker, heltre eik inngangsparti, og mye, mye mer!

Vi er i dette prosjektet svært opptatt av at dine boutgifter skal være lave etter innflytting. Derfor har vi valgt å bore etter vannvarme, og gi hver leilighet tilgang på vannvarme via ett felles vannvarme anlegg. I praksis betyr det en oppvarmingskostnad til brøkdelen av det det hadde vært ved valg av f.eks. varmekabler. Det er rett og slett luksus med rimelig vannvarme i alle oppholdsrom!

Oppstart, ferdigstillelse og betaling

Byggestart januar 2024. Byggetid ca 10-12mnd. I perioden fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse vil det ikke bli fakturert noe fra selger, all fakturering skjer ved overtakelse. B

Du vil få personlig oppfølging i byggeperioden, og kjøper du på et tidlig tidspunkt i byggeperioden, vil du kunne påvirke leveranser og sette ditt preg på leiligheten.

Vi vil jobbe mot innflytting for de første kjøperne, høsten 2024.

En riktig fin og gjennomtenkt 3-roms leilighet

I utformingen av disse leilighetene har vi vært kompromissløse med tanke på innhold og størrelse. Viktig for oss var å lage 2 gode soverom, og at disse av hensyn til lyd ikke skulle dele vegg. De er derfor plassert på hver side av gangen. Gangen er romslig og vi har laget et eget innhukk for garderobe. Det å kunne henge fra seg på en god måte, er viktig for å kunne holde det ryddig.

Videre ønsket vi ikke en "billig" løsning med bad og vaskerom i ett, så her har vi laget et bad med så god størrelse at du også kan få inn et badekar. Det separate vaskerommet er også stort nok til både være et vaskerom, samt ha plass til teknisk utstyr og lagring.

Ved utforming av kjøkken, vet vi at drømmen for de fleste er å kunne ha nok plass til å ha middagsgjester på besøk, uten at det blir trangt. Det har vi absolutt fått til.

Stuen er luftig, har store vinduer og er enkel og innrede. Det er også en naturlig plass satt av til å ha tv, noe som mange sliter med i moderne leiligheter i dag.

Så var det balkongen. Viktig at den ikke bare har et bra areal, men også er dyp nok til å være funksjonell til å ha plass til bord og stoler.

Utvendig er det gode merket p-plasser og egen 5m2 bod til hver. Her klargjort og tilrettelagt for deg som også vil ha egen bil lader.

Felleskostnader og sameiebrøk

Samtlige kostnader i hvert sameie fordeles likt. Alle leiligheter er like store, og sameie brøken blir derfor 1/4 per leilighet. Skulle det ved overtakelse være leiligheter som ikke er solgt, vil selge dekke felleskostnadene ved usolgte leiligheter.

Det legges kun opp til ca kr 350,- i felleskostnader som er felles forsikring av bygg, øvrige løpende kostnader blir fakturert hver enkelt beboer fra kommune/tilbyder. Vi estimerer følgende per seksjon pr mnd:

  • Renovasjon Kristiansand kommune pr mnd: ca kr 450,-.
  • Eiendomsskatt Kristiansand kommune pr mnd ca kr 350,-.
  • Fiber/bredbåndpakke fra Telenor pr mnd ca kr 500,-.


I tillegg kommer normalt vedlikehold og eget strømforbruk. Generelt kan vi at disse små sameiene er de rimeligste å drive. Ingen krav til regnskapsfører, samt drar nytte av et felleskap på forsikring, vedlikehold, snømåking etc.

Bolig
Status
Areal
Pris
Langetjønnveien 1
Solgt
88 m²
Kr.
Langetjønnveien 3
Til Salgs
88 m²
Kr. 4 090 000,-
Langetjønnveien 5
Solgt
88 m²
Kr.
Langetjønnveien 7
Solgt
88 m²
Kr.
Prospekt Meld din interesse
Logo Roger Aamodt Eiendom Logo Roger Aamodt Eiendom
Roger Aamodt
91 18 90 64
Logo Roger Aamodt