Til Salgs
Enebolig
Langetjønntoppen 41
4638 Kristiansand
Langetjønntoppen 41
4638 Kristiansand
Pris
9 000 000,-
BRA
213,3 m²
Tomt
534 m²

Velkommen til Sommerro

 

Drangsvann er et nytt boligfelt øst for Kristiansand. De siste årene har vi sett de 2 første byggetrinnene reise seg. Som utbygger har vi sittet på sidelinjen i starten og ventet på det vi anser som indrefileten. Nemlig Sommerro! Her har vi sikret oss flate tomter velegnet for lek og hygge rundt husene på en liten høyde med utsikt over området og naturen som omslynger det. topografien i området sikrer at alle husene får sol fra tidlig til sent samtidig som de også ligger i enden av en blindvei. Vårt fokus har vært sol, utsyn og usjenert beliggenhet. Her mener vi at vi har innfridd på alle punkter.

Område Drangsvann fokuserer på å være en aktiv bydel med grønne omgivelser og levende gatetun. Allerede i dag er det turløyper, badeplasser, kajakkhotel, ballbane og massevis av kvartalslekeplasser. Alt omkranset av natur. I den videre utviklinga av området vil det komme flere aktiviteter som ballbaner, ballhall, padel, løyper lekeplasser, barnehage m.m.

 

Vi gleder oss til å gå i gang. Sammen med Siv.ark. MNAL Janicke Jebsen Vinje i Seil Arkitekter har vi tegnet noen hus vi er stolte av og som vi gleder oss til å se ferdig.

Beliggenhet

Ved avkjøringa på Høvågveien inn mot Drangsvann kjører en ut til høyre i første sving og følger sletta innover til Langatjønn. På øverste nivå i bakgrunnen ligger tomtene våre. Enkel adkomst til solrike og usjenerte tomter med flott utsyn over området og naturen rundt. Kort avstand til alle nåværende og fremtidige tilbud.

 

Innhold Enebolig

  1. etg: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken med utgang til tomt. Praktikantdel med bad/soverom, garderobe og bod.
  1. etg: Stue, masteravdeling med soverom, garderobe og bad, 3 soverom og bad.

 

Innhold Rekkebolig

  1. etg: Entrè, gang, 2 bad, vaskerom, 2 soverom, tv-stue med utgang til tomt.
  2. etg: Stue/kjøkken med utgang stor solrik terrasse, soverom.

 

Standard

Aamodt Hus hytter leverer god standard. De aller fleste husene våre har lyse slette gips-tak og vegger og eikeparkett på de fleste gulv. Kjøkken leveres fra Strai med muligheter for påvirkning. Bad leveres flislagt med nødvendig utstyr. I stue er det som hovedregel vedovn.

Samarbeidet med anerkjente og moderne arkitekter kommer klart til uttrykk i et Aamodt Hus. Utrykket er moderne, arealet er effektivt og det er mye vinduer som slipper lys og luft inn. Vi ønsker deg også velkommen til å delta i byggeprosessen – hvis du ønsker. Dette for å levere en hytte skreddersydd ditt behov.

Se byggebeskrivelse og romskjema i salgsoppgave for nøyaktig leveranse.

 

Parkering

I carport/garasje og på tomt.

 

Oppvarming

Vedovn i stue. Forøvrig elektrisk med varmekabel ihht romskjema.

 

Tomt

Eiet tomt. Noe naturtomt.

 

Salgsoppgave

Send en mail til sigbjorn@aamodthus.no så sender vi deg salgsoppgave med leveransebeskrivelse.

Meld din interesse
Logo Aamodt hus Logo Aamodt hus
Sigbjørn Dvergsnes
Eiendomsmegler
990 99 940
Logo Åmodt hus