Solgt
Enebolig i kjede
Benestadsløyfen 4
4638 Kristiansand
Benestadsløyfen 4
4638 Kristiansand
Pris
7 990 000,-
BRA
248 m²
Tomt
261 m²
Antall etasjer
3

EiendomsMegler 1 v/ Andre Sandvik har gleden av å presentere 4 nye, innholdsrike eneboliger på Drangsvann. Dersom areal, funksjonalitet, sol og beliggenhet er avgjørende for valg av din neste bolig er dette definitivt noe for deg!

Moderne og lekre eneboliger med flotte løsninger og riktige materiale- og fargevalg tilpasset siste trender gjør at du her kan flytte inn i en nøkkelferdig bolig. Alt dette kombinert med gode solforhold og sin sentrale beliggenhet gjør at du garantert vil trives. Boligene er vendt mot sør/vest, og vil i bakkant av boligene få store friområder som ikke skal bebygges som resulterer i mye privatliv og plass til å nyte naturen. Beliggende i et område der du er tett på skog, badevann og flere fritidstilbud samtidig som det er kort vei til dagligvarebutikker, skoler og Kvadraturen.

Benestadheia 108 og Benestadsløyfen 2-4 har 3 etasjer. Boligene kan leveres klargjort til 1 praktikantdel i deler av underetasjen om ønskelig mot et pristillegg. Av innhold kan det i tillegg nevnes lys og åpen stue- og kjøkkenløsning, 5 gode soverom, flere bad, praktisk vaskerom, integrert garasje m/bod for oppbevaring og flere muligheter for utnyttelse av uteområde.

Prospekt Meld din interesse
Logo Eiendomsmegler 1 Logo Eiendomsmegler 1
Andre Sandvik
Eiendomsmegler MNEF
99 71 01 09
Logo KNES Eiendom