Legg turen til Drangsvann i vinterferien

Skal du være hjemme i vinterferien, uten spesielle planer? Da kan vi hjelpe deg litt på veien. Her har vi nemlig samlet 3 tips til hva du og din familie kan finne på. Best av alt er at det er helt gratis, og du trenger ikke å reise langt.
Barn leker i zip-line på Drangsvann.

På Drangsvann er vi opptatt av at alt skal være lagt til rette for at våre Drangsvenner skal trives. Derfor er det også lagt opp til flere aktiviseringsmuligheter på og rundt i området ved Drangsvann. Nedenfor byr vi på 3 tips til enkle aktiviteter som du og din familie kan gjøre i vinterferien:

1. Turløyper

Det er godt å komme seg ut i naturen, og rundt boligområdet vårt på Drangsvannn finner du flere turløyper som er tilpasset både store og små. Her kommer du enkelt frem med både vogn, sykkel og til fots. Vi har ikke vært så bortskjemte med snøen på Sørlandet hittil i år, men skulle den melde sin ankomst er det bare å spenne fast skiene og ta løypa fatt på ski.

Familie på tur ved Drangsvann

2. Grillhytte

Pakk med deg pølser og marshmallows i sekken, og ta turen innom grillhytta på toppen av Drangsvann. Et perfekt sted for enten starten eller slutten av turen til Drangsvann. Her er alt tilrettelagt for et hyggelig måltid rundt bålet, og skulle det begynne og regne – eller snø – er det ingen problem, for da kan du sette deg godt til rette inne i hytta. Her er det god nok plass for hele familien med gjester. 

Grillhytte på Drangsvann

3. Zip-line

Er det noe barn elsker, må det jo være zip-line. La barna ta sats og slenge seg i en fart nedover den 50 meter lange zip-linen. Rett ved siden av finner du sitteplasser for de voksne, om ikke de også vil teste en tur med zip-linen. Her finner dere også en av mange lekeplasser på Drangsvann med både rusjer, ronser og klatrestativ. Skulle dere bli lei av denne lekeplassen, finner du enda flere litt lenger opp i boligfeltet.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Drangsvann i vinterferien, og ellers på året.