Tett på naturen

Med alt på stell, har Drangsvann utviklet seg til å bli et populært boligområde i Kristiansand. Det er nok ikke så vanskelig å forstå. Her har du kort vei til det aller meste, og naturen som nærmeste nabo.
Rekkehus til salgs på Drangsvann

På Drangsvann er vi opptatt av at det først og fremst skal være godt å leve, og naturen er kanskje noe av det viktigste vi har for å få et godt liv. Med turstiene rett utenfor døra, og sjøen bare et lite steinkast unna, vil du her kunne kjenne og føle på naturen uten å måtte legge ut på en stor utflukt. Kjenn på vinden som gir deg et deilig pust på en varm sommerdag, eller som på en kald høstkveld gir deg et forfriskende stryk på kinnet. Det er følelsen av å leve.

 

Nei, vi skal ikke bare friste med fantastisk natur i denne artikkelen. Det er nemlig rekkehusene i Benestadheia 42a – 44c vi ønsker litt oppmerksomhet rundt. Kanskje det er nettopp du og din familie som er på jakt etter denne type bolig? Vi kan i hvert fall fortelle at tomtene er ferdig planert, og du kan faktisk kjøre helt inn og ta en kikk. Det er jo først når du kommer til selve tomta, at du får den fantastiske opplevelsen av både utsikt og natur. Vi skal ikke legge skjul på at vi mener disse tomtene byr på det aller meste, og noe av det er en fantastisk utsikt.

 

Ble du litt nysgjerrig på å høre mer om boligene, kan du se mer på boligvelgeren eller kontakte ansvarlig megler: Tor Even Kristensen, tlf.: 482 52 012.

 

Vi gleder oss til å få flere Drangsvenner til Benestadheia! 💜