Moseid bakeri etablerer seg på Drangsvann

Allerede fra og med høstferien kan vi nyte ferske, deilige bakevarer på Drangsvann.
Foreløpig illustrasjon av hvordan bygget som vil romme både bakeri, matbutikk og kontorer vil se ut. Foto: LPO Arkitekter

fvn.no kan vi 18.september lese om ekteparet Hedli og Knut Arne Moseid, som i tillegg til å bygge nytt og stort bakeri på Mosby, vil åpne flere bakeriutsalg nærmere byen. Første stopp er Randesund. Nærmere bestemt et planlagt næringsbygg langs Høvågveien, ved foten av Sukkevannslia.

Til Fædrelandsvennen forteller ekteparet Moseid at de ønsker å etablere seg her fordi det ikke er noe bakeri i denne bydelen fra før. I tillegg blir det masse aktivitet og boliger i området, som vil gjøre dette til en møteplass for de som bor der ute.

«Sammen med bakeriutsalg vil vi også ha en liten dagligvarebutikk, type Joker, og kontorer til næringsdrivende. Vi er svært fornøyde med at Moseid bakeri ønsker å satse på dette området», sier Øyvind Lauvland, i Drangsvann AS.

Før dette kan se dagens lys, må tomta omreguleres fra bolig til næring. I tillegg må den nye rundkjøringen i krysset Høvågveien og Dvergsnesveien ferdigstilles, noe som skal skje i 2025.

Heldigvis slipper vi å vente helt til 2025 med å nyte deilige bakevarer på Drangsvann. Bakeriet skal sette ut ei salgsvogn på tomta allerede i høstferien. Planen er at denne skal forsyne lokalbefolkningen fram til nybygget er reist.