God jul til alle sammen!

På Drangsvann er vi opptatt av å skape et godt nabolag, og i 2022 har det skjedd mye spennende her. Stadig flere Drangsvenner finner sin drømmebolig her, og i 2023 ser vi frem til å få enda flere naboer.

 

Kanskje det viktigste som skjer i 2023 er barnehagen som endelig skal tegnes ut og realiseres, med oppstart 1. august 2024. Vi ser frem til, og gleder oss over å kunne gi våre små Drangsvenner en ny, moderne og stor barnehage på 1000 kvm. I tillegg til barnehagen vil det også realiseres mange boliger, og nye nabolag blir etablert. Flotte utsiktstomter er ferdig planert, og det tegnes nå på nye leilighetsprosjekt, rekkehus og eneboliger. Vi skal også ferdigstille turveier, samtidig som det planlegges nye byggetrinn med turveier og hyggelige møteplasser.

I nærområdet vårt vil vi jobbe med å få tegnet ut og etablert tennishaller på RIL-anlegget, som vil gi mange små og store tennisentusiaster mye glede i fremtiden. Ved siden av dette skal vi også etablere ny fotballhall på Drangsvann – kanskje vi ser den neste Haaland i hallen i årene fremover?

Vi har med andre ord mye å se frem til i 2023, og i årene som kommer.

Med det vil vi ønske alle våre Drangsvenner en riktig god jul og et godt nytt år.