Et aktivitetsparadis

Her på Drangsvann har vi omgivelser tilrettelagt for gode opplevelser, og en sunn livsstil. Dette er vi stolte av, og betegner oss derfor som en aktiv bydel med både levende gatetun og grønne omgivelser.
Dame som løper i skogen ved Drangsvann

Enten om du bor på Drangsvann, i nærheten eller vurderer å flytte hit, kan du dra nytte av de flotte omgivelsene vi har – her ønsker vi alle velkommen. En av de fine tingene ved å bo på Drangsvann er at det er like kort vei til alle fritidstilbudene, som det er til rekreasjonsområdene. Den attraktive beliggenheten med skog, vann og sjø i umiddelbar nærhet, byr på muligheter for varierte aktiviteter - noe for alle.

Vi vet hvor viktig det er for mange å ha et godt fritidstilbud i nærheten. Spesielt for barnefamilier er det et pluss å ha gåavstand til et variert tilbud innen fritidsaktiviteter. Vi er derfor stolte av å ha blant annet Sørlandets største idrettsklubb, Randesund IL, som nærmeste nabo. Her holder de på med både håndball, fotball og tennis – for å nevne noe. Klubben består av ca. 2600 medlemmer, hvorav flere hundre stiller som frivillige trenere og ledere, og er en klubb som er til for alle som vil.


Ønsker du å oppleve mulighetene Drangsvann inviterer til, og bli en Drangsvenn du også?

Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg, og se på mulighetene som enten allerede står klar og venter på deg, eller som kommer i nær fremtid. Her er det mye spennende på gang.