Boligdrømmen

Går du med en drøm om å bygge din egen bolig? Eller har du lekt med tanken om "bare" å finne en nøkkelferdig bolig som du kan flytte inn på dagen?

- Om en ikke kan flytte inn helt på dagen, så har vi flere nøkkelferdige boliger som er mer eller mindre innflyttingsklare, forteller Oddleif Henriksen, eier av BOH Bygg.

På Drangsvann har BOH Bygg vært med på utbyggingen siden oppstarten for 11 år siden. Her tilbyr firmaet boliger i kjeder og eneboliger i flere prisklasser og størrelser, med mange kvaliteter.

 

Nysgjerrig på hvilke muligheter BOH Bygg tilbyr på Drangsvann?

De fleste boliger på Drangsvann kommer med en fantastisk utsikt.

Løsningsorienterte

For BOH Bygg er det viktig å tilby skreddersydde planløsninger for boligkjøpere.

- Folk har mange meninger og ønsker når de skal bygge hus, og det er noe vi ønsker å tilfredsstille så godt vi kan. Vi er selv beslutningstakere på boligene våre og kan gjøre de endringene som lar seg gjøre innenfor gitte byggeforskrifter, sier Henriksen.

Ofte er tilpasningene enkle for BOH å håndtere. Dersom boligkjøper ønsker å slå sammen to rom for å skape et større soverom med "walk-in-closet", er ikke dette noe problem. Det er ofte også mulig å gjøre baderom større for å gi mulighet til å plassere inn både badekar og dusjhjørne. Her er det mange muligheter for å skape ett drømmehjem.

Alexander Nordbø og Oddleif Henriksen i BOH Bygg står på taket til en bolig som bygges på Drangsvann.
F.v.: Alexander Nordbø og Oddleif Henriksen.

Tett på kundene

Kjøper du bolig fra BOH, får du kvalitet og trygghet med på kjøpet. God oppfølging gjennom hele prosessen fra a til å er en selvfølge. 

- Vi jobber tett med kunden hele veien. Om boligkjøper lurer på noe, svarer vi kunden så raskt som mulig. I byggeprosesser er det mange detaljer som skal være på plass før kunden sier seg fornøyd. Vårt ønske er å gjøre alle fornøyde, sier Alexander Nordbø, daglig leder i BOH Bygg.

Les om fornøyde Drangsvenner, som benyttet seg av BOH Bygg i sin byggeprosess her.    

Bildet viser et til salgs skilt utenfor en bolig på Drangsvann.
Flere boliger til salgs på Drangsvann.