Barnehage- og skolestart på Drangsvann

For de fleste av oss er sommerferien over for denne gang, og flere vender nå blikket mot en spennende tid der barnehage- og skolestart står i fokus. Men, hvordan er egentlig skoleveien fra Drangsvann? I denne artikkelen gir vi deg svaret på det, samt gir deg et innblikk i hvilke skoler og barnehager som ligger i nærområdet.

Her på Drangsvann har vi kort vei til både barnehager og skoler, noe som er viktig for mange når de er på jakt etter sin drømmebolig. Har du barn i barnehagealder og ønsker å flytte hit, har vi opptil flere alternativer som ligger innen 5 km fra Drangsvann:

 

Bydelen vår vokser, og vi ser et økende behov for å kunne tilby flere barnehageplass i nærmiljøet vårt. Vi er derfor svært glade for å kunne tilby en helt ny barnehage på Drangsvann fra august 2024. Denne vil være på 1000 kvadratmeter og ha plass til 110 barn.

Slik vil ny barnehage på Drangsvann se ut. (foto: Spiss Arkitektur)

Skole

For de litt større, og som skal gå på barneskole, ligger Strømme skole ca. 2 km til fots unna Drangsvann. Det er denne skolen barna blir skrevet inn til, med mindre det er ønske om noe annet. Det er gangvei hele veien fra Drangsvann til skolen, så her har barna en trygg og fin skolevei. 👇🏻


Litt lenger bort, ca. 5 km finner vi bydelens ungdomsskole: Haumyrheia. Her vil alle som har fullført barneskolen i nærmiljøet starte.

 

Lykke til med skole- og barnehagestart, til alle våre Drangsvenner. 💜