Til Salgs
Enebolig i kjede
Benestadsvingen 17
4638 Kristiansand
Benestadsvingen 17
4638 Kristiansand
Pris
8 098 000,-
BRA
207 m²
Antall etasjer
3

Her kan du sikre deg en innholdsrik enebolig i kjede på Drangsvann. Disse boligene vil ha god standard og gjennomtenkte løsninger, og noen av dem kommer også med praktikantdel. Her vil du bo i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt, samtidig som du har kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Hustype B2
Disse boligene går over tre plan, og enkelte av dem vil ha en praktikantdel i underetasjen. De ordinære boligene består av entré, fem soverom (kan gjøres om til seks), tre bad, separat vaskerom, kjøkken, to stuer og gode oppbevarings muligheter. Du får markterrasse og veranda i hovedetasjen, og en fantastisk usjenert takterrasse i 2. etasje. Boligene vil også ha carport med sportsbod, hage, bod og en ferdig opparbeidet hage. Carporten kan om gjøres til en lukket garasje dersom det er ønskelig i tilvalgs-prosessen.

I noen av boligene kan man tilby praktikantdel og der vil man i underetasjen ha en avdeling med eget vindfang, soverom, garderobe, oppholdsrom med kjøkken og separat bad. Resterende del av underetasjen består da av separat vaskerom og garderobe/bod. De øvrige etasjene vil være like som de ordinære boligene og ha mulighet for inntil 4 soverom.

Standard
Boligene leveres nøkkelferdig men det er anledning for å gjøre endringer på f.eks. gulv, maling, elektro og annet.

Kjøkken
Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH med hvitevarer fra Siemens.

Bad
Du kan velge blant baderomsinnredning i fem ulike farger til samme pris. Innredningen leveres av HTH med skuffeseksjon, nedfelt vask og speil med innfelt lys. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet leveres i herdet glass. Badet har varme i gulvet og både gulv og vegger er flislagt.

Gulv
Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm parkett i hvitlasert eik. Fliser i bad.

For øvrig
Boligene leveres bla. også med utvendig belysning, balansert ventilasjon med varme gjenvinning, utvendig tappekran og ferdig opparbeidet uteareal iht. utomhusplan.

Oppvarming
Det leveres vedovn og stålpipe. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Prospekt Meld din interesse
Logo Sørmegleren Logo Sørmegleren
Tor Even Kristensen
Eiendomsmegler MNEF
48 25 20 12
Logo OBOS Block Watne